Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ansættelse af leje for udlejning af bolig

Jeg købte i nov 08 en andelsbolig på. Nu er jeg interesseret i at sælge den igen, og har uden held forsøgt dette i flere måneder. Jeg overvejer derfor at fremleje den, men kan ikke finde hjælp til hvad jeg kan sætte lejen til. Kan I hjælpe mig med dette? Boligen er 42 kvm stor. Den er vurderet til at være i middel stand. – fremstår nymalet Den har – nye termovinduer – nye elinstallationer, (sat op af forrige ejer, som var elektriker) – nye karme i døre og vinduer – pæne slebne trægulve – ældre køkken – lille toilet – fælles bad i stueetagen – dørtelefon Jeg betaler 1850 kr om måneden i husleje, og yderligere 350 kr i a conto varme og internet. Hvilke retningslinjer er der for ansættelse af leje? Kan I give et konkret bud på hvad jeg kan tage for den?

Vores svar fra

Desværre ikke.
Det nærmeste jeg kan komme er, at du må finde sammenlignelige lejemål i området. D.v.s. lejelejligheder i samme stand og beliggenhed som lejes ud efter reglerne om omkostningsbestemt husleje.
Måske kan en lokal ejendomsmægler sige noget om lejeniveauet.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.