Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Annullering af salg/køb

Er det muligt at annullere et køb af en andelsbolig, hvor jeg + min kæreste og sælger indtil videre kun har skrevet under på en midlertidlig og ufuldstændig salgssaftale (beløb, betalingsprocedure er ikke korrekte og datoen er rettet i hånden). Repræsentant fra andelsforeningen har ikke skrevet under. Vi venter på den endelig salgsaftale, som skal skrives under af alle parter en af de nærmeste dage. Salg/køb finder sted i et skift mellem to ejendomsadministratorer og derfor har det været lidt kaotisk. Sælger har med den midlertidige salgsaftale ville have en bekræftelse på, at vi vil købe lejligheden – og formanden i foreningen har sagt, at det kun var en aftale mellem sælger og os, da den endelige salgsaftale kommer senere. Hænger vi med den underskrift på lejligheden? Jeg har sagt min nuværende lejlighed op skriftligt. Kan jeg trække opsigelsen tilbage – der er en køber til lejligheden, men vurderingen er endnu ikke kommet – og der er ikke skrevet under på nogen salgsaftale.  

Vores svar fra

Det lyder som om der er indgået en betinget aftale, betinget af nogle ydre forhold ? Eller at der er aftalt en overdragelse, hvor de efterfølgende skal ske udfyldning ? Det er en meget konkret vurdering som en advokat kan hjælpe dig med .Hvis du sender mig papirene i kopi vil jeg gerne bistå dig med rådgivning.
Om du kan tilbagekalde en opsigelse er som udgangspunkt og normalt ikke muligt, men du kan da prøve hos  din bestyrelse/administrator om de vil tolerere en tilbagekaldelse.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hepe@advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.