Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Anmeldelse af badeværelse

Jeg har solgt min andelsbolig for ca. 6 år siden. Jeg havde i andelsboligen renoveret badeværelse, og i forbindelse med salget fremgik det salgsmaterialet, at der manglende en anmeldelse til kommunen som skulle godkende det. Både bestyrelsen og sælger var bekendt med at godkendelse fra kommunen manglende. 6 år efter får jeg så et krav fra sælger om at hun vil gøre mig erstatningsansvarlige for udgifterne for at få gjort det lovliggjort. spørgsmål: Kan hun holde mig erstatningsansvarlig herfor når nu både bestyrelse og hende selv blev gjort opmærksom på det ved hendes køb? og hvis er det så ikke bestyrelsen der er erstatningsansvarlig? og kan det lade sig gøre at få godkendelse her 6 år efter?

Vores svar fra

Formentlig har du mulighed for at få kravet afvist på grund af passivitet, når køberen har været bekendt med, at godkendelsen fra kommunen manglede ved overdragelsen. Da spørgsmålet er kompliceret og da der kan være tale om et større erstatningskrav, vil jeg foreslå, at du retter henvendelse til en advokat, med mindre du forholdsvis nemt kan få oplyst, om det kan lade sig gøre uden større arbejder, at få badeværelset godkendt på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.