Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Anlægsudgifter til for-og baghave

Jeg bor i en Andelsboligforeningen. Da jeg bor i stueetagen har jeg pligt til at passe/vedligeholde jordstykkerne udfor boligens for og bagside. Ved indflytningen for 5 år siden lod jag en anlægsgarner beplante arealerne. Udgift ca. 15.000 kroner. Kan jeg få mit udlæg refunderet når lejligheden engang sælges ?

Vores svar fra

Spørgsmålet kan være svært at besvare klart, idet det ikke fremgår hvad aftalen i øvrigt går ud på, dvs om pasningen sker for foreningens penge eller dine egne. Brugen af ordet »refunderet« kan antyde, at du forventer foreningen refunderer, men mener du at det er den nye køber, så vil jeg tro, at den skete værdiforøgelse i form af beplantning inden for få år vil kunne refunderes. Går der alt for mange år, så tror jeg det næppe, idet naturen jo også arbejder i den mellemliggende tid, og så er det svært at fastslå værdien. Men det er op til en forhandling i salgssituationen, og at bestyrelsen for foreningen er enig i dine betragtninger.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.