Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Angående køb af andelsbolig

Min far påtænker at købe en andelsbolig. Byggeriet er fra 1993, og da jeg har hørt, at netop nybyggede andelsboliger ofte er finansieret med ricikofyldte lån for at nedbringe den månedlige ydelse, vil jeg høre om I kan rådgive mig og min far hvis han vælger at købe. Jeg har ikke kunnet finde nogle oplysninger om denne andelsboligforening og derfor ved jeg heller ikke hvordan deres økonomi ser ud. Har I evt. nogen viden om denne forenings økonomi, og mener I at det vil være ricikofyldt for min far at købe en andel i denne forening. At handle andelsbolig er helt nyt for mig, så jeg vil også gerne vide om det er andet vi skal være opmærksomme på.

Vores svar fra

Tak for din henvendelse.

Der er mange forhold du skal være opmærksom på ved køb af andel.

Jeg vil foreslå dig at du retter henvendelse til sælger/bestyrelse/administrator med henblik på at få udleveret foreningens stammateriale og herefter lade advokat gennemgå materialet.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.