Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

ang. vedligeholdelsesansvar og vandskade

Mit spørgsmål er ganske enkelt. Er det andelshaveren eller andelsforeningen der er ansvarlig for udbedring af vandskade, og herunder udskiftning af en defekt og tæret radiator. Er radiatorerne – (her i forbindelse med en vandskade), også en del af de faste installationer og forsyningsdele som foreningen er ansvarlig for at vedligeholde/udbedre? Vores vedtægter siger ikke noget konkret om dette, ligesom der heller ikke står noget i §10 i andelsboligloven om vedligeholdelsesansvar – ift. radiatorer og vandskader.  

Vores svar fra

Hvem der bærer ansvaret for vandskaden afhænger af, hvem der har ansvaret for vedligeholdelsen/udskiftningen af radiatoren. Hvis der ikke står noget herom, bør du undersøge, hvordan foreningen har forholdt sig i lignende situationer, idet det heller ikke er uden betydning hvordan andelshaveren har forholdt sig.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.