Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ang. Svamp/Mug i vægge

 Jeg har nu fået svamp/Mug i væggen. Denne væg er en yder væg og derfor står mine møbler selvfølgelig ikke klods op af væggen. Jeg lufter ud tre gange om dagen i 15 min. af ca. og får varmet godt op i lejligheden, sådan at fugt problemerne skulle forsvinde, men alligevel kommer der svamp på hele den væg der udgør ydervæggen. Hvad gør jeg så nu? Vores forsikring i ejendommen siger de ikke dækker det da de mener det er en fugtskade. Min egen forsikring dækker det heller ikke. Jeg vil bare mene at nogen må kunne hjælpe mig, de har jo overdraget en lejlighed til mig med fugtproblemer uden at oplyse mig om det. Den gang jeg rev køkkenet ned viste det sig at der var svamp i hele bagvæggen der, og det ville foreningen heller ikke gøre noget ved.

Vores svar fra

Du skriver desværre ikke hvilken etage, du bor på. Hvis du bor i stuen, kan der være tale om opstigende grundfugt. Det kræver et større indgreb, så det bedste vil være, hvis jeg kan få lov til at komme forbi, og se på forholdene.

Du kan ringe eller skrive til mig på de nedenstående kontaktoplysninger.

_____________________________
Med venlig hilsen
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S
Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk _____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.