Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ang. defekt radiator.

Vi har en defekt termostat på vores ene radiator, vi havde problemer med den hele sidste vinter, og igen i år. Vi har kontaktet bestyrelsen, de har sendt gårdmanden op for at lave den, han gjorde det samme som vi selv gjorde hele sidste vinter: nemlig motionerede palen der sidder indeni. Men den virker stadig ikke, vi kan ikke kontrollere varmen, og nogle gange henholdsvis tænder/slukker den ikke når vi drejer på den. Bestyrelsen siger at vi selv skal betale for at få lavet den, kan det virkelig være rigtigt?? Det er godt nok os selv der har krævet at den skal laves, men er det ikke ejendommens radiator, og dermed deres termostat?? 

Vores svar fra

Lige netop spørgsmål omkring udskiftning af termostaten og ventilen er et af de steder, hvor det er svært at foretage en afgrænsning, idet man med rette kan spørge om disse dele er omfattet af “centralvarmeanlægget”.

Hvem der skal betale hvad, afhænger derfor af, hvad foreningen tidligere har besluttet i samme situation, idet begge løsninger kan accepteres.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.