Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ændring af vedtægter

Hej, er det lovligt at ændre vedtægterne, således at det ikke bliver muligt at fremleje sin bolig i op til 2 år (frem leje slet ikke mulig). 

Vores svar fra

Det er muligt at afskære en andelshaver fra at fremleje hele sin lejlighed uanset varigheden, ved at tilføje dette i foreningens vedtægter.

Selve vedtagelsen af denne vedtægtsændring vil dog som udgangspunkt forudsætte enstemmighed blandt andelshaverne men det afhænger af foreningens vedtægter, idet jeg vurderer at der i de fleste tilfælde er tale om en afståelse af hvad man må betegne som en velerhvervet rettighed.

Såfremt du er tvivl om vedtægtsændringen er lovligt vedtaget i din forening, må jeg anbefale dig at kontakte en advokat.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.