Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ændring af vedtægter – er jeg galt på den?

I vores vedtægter står der at ændringer af vedtægter kun kan ske hvis 2/3 stemmer for forslaget. Hvis man laver en tilføjelse til vedtægterne eks. Skal hækkens højde fremover være 170 cm. ses det så som en ændring af vedtægterne, (der har ikke tidligere stået noget i vedtægterne omkring hække højde) ? Da vedtægterne på sin vis ikke er de samme som tidligere pga. tilføjelsen, vil jeg mene at der er sket en ændring, og 2/3 skal stemme for, for at få forslaget igennem. Er jeg galt på den ?

Vores svar fra

Der er ikke tale om en vedtægtsændring, men om en  ordensforskrift der kan  fastlægges ved almindeligt flertal, medmindre der er tale om indgreb i  en velerhvervet ret, og det er der ikke tale om i dette tilfælde,hvor der er tale om meget lidt indgribende forhold ved begrænsningen af hækhøjden til max 1.7 m
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.