Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ændring af udvendige dele

I vores vedtægter står der ordret, En andelshaver er ikke berettiget til at foretage forandringer af boligens ydre eller af redskabsskure og carporte eller til at opsætte eller ændre hegn, med mindre at bestyrelsen inden arbejdets iværksættelse har godkendt forandringen. Bestyrelsen kan nægte at godkende en anmodning om omforandring, såfremt bestyrelsen skønner, forandringen vil være uhensigtsmæssig eller skønnes at ville stride mod andre andelshaveres interesser. Spørgsmål: Er det andelshaveren tilladt at omlægge sin indkørsel til et andet mønster uden at få tilladelse. Indkørslen er en del af købet. Andelsforeningen er ny pr. februar 2007.
Foreningsnavn: Klostervangen, Kalundborg
Navn: Willy W. Kristiansen

Vores svar fra

Kære Willy W. Kristiansen
Efter det beskrevne vil jeg umiddelbart sige nej. Flisebelægningen er en del af det ydre og en forandring kræver bestyrelsens tilladelse.

Held og lykke

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.