Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ændring af procentberegningen af forskelsværdien.

Undertegnede Svend Høholt Jensen Sjællandsgade 24, 9870 Sindal skal på vegne af min svigermor Inga Svendsen forspørge om følgende. Min svigermor har fået tilstillet regnskabet for året 2006 som snarest skal behandles på den årlige generalforsamling. Det fremgår af regnskabet at bestyrelsen indstiller “procenten af forskelsværdien” som altid har været 35% , – ændres til 60% Er det indenfor lovens rammer for støttet andelboliger som er ca 20 år gammel? Skal så vidtgående et forslag undergå en ekstra generalforsamling? p.v.a. Inga Svendsen/Svend Høholt Jensen Sindal den 4.04.2007.
Foreningsnavn: Andelboligforeningen Soldalen 2, Sindal
Navn: Inga Svendsen

Vores svar fra

Kære Inga Svendsen
Det skulle der ikke være nogen problemer i idet loven blot foreskriver at andelsværdien skal fastsættes indenfor den maksimalt mulige.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.