Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ændring af boligafgift

Vi bor i en andelsboligforening fra 2006. vi har hver måned betalt til renovation/vandafledning/ejendomsskat over boligafgiften. pr. ca 1/9 2008 ændrer faxe kommune på renovationen. så hver bolig betaler efter hvilke størrelse beholder de har og ikke efter vægt mere. Så kommer vores formand lige pludselig med en regning på ca. 3000 kr pr.halvår som hun siger vi selv skal betale nu. men vi skal så også selv betale vandafledning og ejendomsskat. jeg brokker mig over at dette betaler vi allerede til over boligafgiften, men får det svar at foreningen ikke har råd til at betale den nu. Jeg mener at dette må være helt uhørt, at der burde have været indkaldt til møde hvor vi skulle vedtage at nedsætte vores boligafgift med det tilsvarende beløb vi nu selv skal til at betale. jeg kan sagtens se at det nok er sværere at betale over boligafgiften, når folk har forskellige størrelse beholdere. jeg har holdt pengene tilbage for den regning hun kom med, da jeg mener at vi allerede har betalt dette over boligafgiften. Hvilke love gælder her mht. at opkræve extra for noget der allerede bliver opkrævet over boligafgiften. Dette står også i vores budget.

Vores svar fra

Såfremt der er betalt renovation/vandafledning og ejendomsskat over boligafgiften, skal dette naturligvis fortsætte.

Såfremt der skal ske en ændret betaling efter størrelse af renovationsbeholdere, bør der foretages opkrævning hos de enkelte andelsboligtagere for forskelsbeløbet eller også må der ved førstkommende generalforsamling foretages et ændret budget, hvor  den hidtidige udgift til renovation bortfalder og det vedtages at andelsboligforeningens medlemmer selv betaler renovationsudgiften fremover.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.