Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ændring af andelsværdier på ekstraordinær generalforsamling

Til Andelsportal I vores andelsforening ønsker vi at ændre vedtægterne, således at andelsværdier kan fastlægges på såvel ordinære som ekstraordinære generalforsamlinger. Er der noget til hinder for dette, altså at åbne mulighed for at fastlægge andelsværdier på en ekstraordinær generalforsamling? Hvis denne ændring kan gennemføres, og de nye offentlige ejendomsvurderinger lægges til grund, hvordan beregnes andelsværdierne da ved en ekstraordinær generalforsamling? Sker det som en genberegning af andelskronen med udgangspunkt i foreningens økonomi ved afslutningen af seneste regnskabsår, eller beregnes der ud fra foreningens økonomi ved afholdelsen af den ekstraordinære generalforsamling (som ligger midt i et regnskabsår)? Mvh. Jakob Vejen
Foreningsnavn: A/B Silkeborggade/Gl. Kalkbrænderivej
Navn: Jakob Vejen

Vores svar fra

Kære Jakob Vejen
Anden del af dit spørgsmål belyser lige præcist hvad der er problemet ved ændring af vedtægterne er.

Der er som sådan ikke noget til hindre for at ændre vedtægterne dog skal I være opmærksom på at der ved en vedtagelse af andelskronen altid skal ske en opgørelse af foreningens formue. Det betyder at der skal laves en beregning på tidspunktet for afholdelse af generalforsamlingen.

Håber du kan “tyde” svaret ellers bare ved tilbage.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.