Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ændring af afstemning

Spørgsmål:

I forbindelse med foreningens sidste generalforsamling ønskede jeg med opbakning fra 10 andre medlemmer at stille op til bestyrelsen. Der er 26 medlemmer i alt. Da det blev kendt ændrede man omgående og umiddelbart før valget skulle finde sted, de hidtigt gældende regler for afstemning. Hidtil har det været 1 stemme pr. anpart nu blev det 5 stemmer pr. anpart. 1 stemme for hvert medlem der skulle sidde i bestyrelsen. Det blev samtidigt meddelt at man skulle sætte 5 krydser og ikke kun 1. På den måde får man jo også stemmer fra dem, der ikke ønskede at stemme på bestryrelsen. Spørgsmål: Jeg mener at valget til bestyrelse er ugyldigt og at der skal foretages omvalg baseret på de alm. regler 1 stemme pr. anpart. Hvad siger I? På forhånd tak

Herved svar:

“Det vil fremgå af vedtægterne, hvorledes afstemning kan og skal ske i forbindelse med generalforsamling, hvorfor du med fordel kan se nærmere her. Samtidig bør du overfor bestyrelsen/administrator gøre opmærksom på, at du finder, at valgproceduren er ændret og at du samtidig gør indsigelse overfor lovligheden heraf – eventuelt med henblik på afholdelse af ekstraordinær generalforsamling til afprøvning heraf.”

Med venlig hilsen
ATB

Lars Buck-Arentsen
Partner

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.