Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelsværdi

Jeg har set på en lejlighed… her fik jeg af vide, at sælger skulle skrive under på et dokument, som sikrer mig hvis den offentlige ejendoms vurdering falder pr. 1 marts 2009. hvis sælger har solgt andelen til mig for 900000 og offentlig vurdering falder til 700000, skal sælger altså tilbagebetale 200000 kr til mig… er det normalt?

Vores svar fra

Det er ikke sædvanligt, at sælger skriver under på et dokument, som sikrer, at købesummen nedskrives hvis ejendomsvurderingen falder pr. 1. marts 2009. Formentlig er det fordi, det er vanskeligt, at sælge den pågældende andelslejlighed. Du er alene sikret, såfremt en del af købesummen deponeres indtil den nye ejendomsværdi foreligger.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

 
ADVODAN | Nygade 9 | 4700 Næstved
Tlf:55758500 | Dir. 46145618 | Fax: 55 75 85 01 |
Email: hala@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.