Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Andelsværdi ved salg, samt løsøre…

SPØRGSMÅL:

Ved salg af andel hvilken andelskrone værdi er så gældende,
den på aftalens underskrivelse eller den på overtagelsestidspunktet?

Gælder andelskroneværdien fra vedtagelse på general forsamlingen eller ved årsskiftet?

Skal der være køleskab samt komfur tilstede i lejligheden ved salg?
Kan man i givet fald aftale med køber at denne får et mindre beløb til at indkøbe disse?

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål. Det vil fremgå af jeres vedtægter, hvorledes andelskroneværdien skal beregnes men normalt er det således at det er den senest på en generalforsamling vedtagne andelskrone som vil være gældende indtil der foreligger en ny. Ligger en overdragelse imellem den gammel og ny andelskroneværdi, vil man som oftest i overdragelsen anføre, at udregningen er sket på baggrund af det ene eller andet princip og at prisen på andelen endeligt afventer en generalforsamlingsbeslutning for fastsættelsen af den nye andelskrone.

Komfur og køleskab er normalt løsøre, som køber ikke har pligt til at overtage men som man køber sælger imellem kan indgå en aftale om til en særskilt pris.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.