Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Andelssalg

Hej Vi er en nystiftet andelsforening, som for første gang skal ud og sælge en andel. Vi har ingen administrator i foreningen, og står nu lidt på bar bund over for dette salg. Bestyrelsen har læst paragrafferne igennem, men det er (som den slags) rimelig kompliceret stof. Da det er første gang, vil vi gerne have proceduren helt på plads. Hvem kan fastsætte andelens pris? Skal der en Valuar på hvert salg? Hvem betaler valuar? Skal Valuar vurdere hele ejendommen? Med andre ord en masse spørgsmål som kan samles i et: Hvem kan hjælpe os? mvh Jonas Andersen
Ejerforeningsnavn: Helgenæsgade 1, 8000 Århus C
Navn: Jonas Andersen

Vores svar fra

 Kære Jonas Andersen

Nu beder du jo om at jeg fortæller dig hvordan du administrere et salg og det vil jeg da gerne hjælpe dig med, men det er ikke inden for portalens område.

Jeg kunne forslå at I retter henvendelse til enten en administrator der vil kunne hjælpe jer med jeres administration eller til en boligadvokat der vil kunne hjælpe jer i den konkrete sag.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.