Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelspris

Spørgsmål: Jeg har boet til fremleje i over 2 år og nu vil jeg gerne købe den lejlighed jeg har boet i. Hvordan forsikrer jeg mig for at jeg ikke betaler overpris for den? For to år siden kostede den knap 200.000 og nu 750.000, i hvert fald på revisionsfirmaets årsrapport. Har jeg krav på at bede en uvildig vurdering? Hos hvem? Kan den nuværende ejer eller andelsboligforening smider mig ud hvis je ikke betaler den pris? På forhånd mange tak. Med venlig hilsen Miguel

Vores svar fra

Kære Miguel

Det første du skal sikre dig er at du overhoved kan købe andelen jvf. foreningens vedtægter og når det så er gjort så er prisen på en andel reguleret dels af regnskabet og dels af vedtægterne. Det du skal sikre dig er at du betaler den pris der er vedtaget på seneste generalforsamling. Den pris udvikling du angiver kan sagtens være rigtig.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.