Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelspris v salg og udskiftning af loft

Kan det være rigtig at jeg ikke må sælge min lejlighed under andelsvurderingen? Som i dette tilfælde udgør 822.000kr. I forbindelse med vurdering af min lejlighed påpegede vurderingsmand, at loftpladerne i det ene rum er ulovlige (masonitplader). Pladerne er før jeg overtog lejligheden godkendt af bestyrelsen. Bestyrelsen har valgt at der er køber som skal betale for nyt loft og dermed få det på som forbedring. Sådan som markedet ser ud nu får jeg jo aldrig en køber til at betale for nyt loft, ergo bliver det mig som må betale, for noget som fejlgtigt er godkendt af bestyrelsen… kan det være rigtigt?

Vores svar fra

Umiddelbart lyder det ikke rigtigt. Du må enten kunne holde dig til bestyrelsen eller din sælger for tabet du bliver påført. Jeg anbefaler at du søger advokat.
Venlig hilsen Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.