Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelspris: Udvikling af markedet

Jeg og min kone står over for en separation. Sammen ejer vi en andel, opført i 1990, til en værdi af 2.300.000 kr. iflg. seneste offentlige ejendomsvurdering. Boligen ligger 8 km fra centrum af Århus tæt ved Brabrand sø med skov og eng. Hvis den ene part skal købe den anden ud er prisen logisk set det halve, 1,150.000 kr. Ved en sådan handel vil salgsprisen ikke blive afprøvet på markedet, som er noget uroligt for tiden. Kan man sige noget om prisudviklingen på andelsboligmarkedet og derudfra sætte en realistisk aktuel salgspris på andelen.

Vores svar fra

Det er markedet i  nærområdet og efterspørgslen på jeres andel, der betinger prisniveau, med andelskronen som maksimum. Jeg kan ikke komme det nærmere.
I kan spørge i bestyrelsen eller hos administrator, dels om der er købere på venteliste, dels prisen hvortil  de sidst tilsvarende andele er handlet.Endelig kan I spørge en mægler i nærområdet om den rimelige pris.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.