Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelslejligheder….

Jeg bor pt i et 1 familieshus med 3 boliger… pt. er der kun et skøde og vi hæfter allesammen for hinanden… Vi ejer pt hver især 30, 30 og 40% af huset….. Da det jo er en stor risiko ønsker vi og lave vores lejligheder om så de enten bliver til ejerlejligheder eller andelslejligheder…. Vi har besluttet at vi først vil forsøge og få dem godkendt til ejerlejligheder… Men hvis ikke det lykkes så vil vi muligvis gøre dem til andelslejligheder… Men hvad kræver det og er der nogen ulemper ved at lave dem om til andelslejligheder… ?

Vores svar fra

 
Jeg mener ikke I kan opdele i 3 ejerlejligheder, men kun i max. 2 ejerlejligheder. men måske kan en af lejlighederne videreopdeles – tal med en landindspektør om dette.

I kan muligt stifte en lille andelsboligforening. Det vil føre for vidt på dette sted at redegøre for fordele og ulemper.

I bør sammen kontakte en boligadvokat for rådgivning.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.