Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Andelslejlighedens stand ved overdragelse

Jeg køber andel som før har været udlejet siden 1936 til samme person. Skal sælger ikke overdrage lejligheden i en vis stand ? Skal alle installationer i lejligheden ikke være lovlige ? Hvor kan jeg få mere informa- tion ? Kan foreningen kræve udgifter til lovliggørelse lagt på prisen af lejligheden ? Hvad skal minimum være opfyldt før for- eningen kan sælge til mig ?
Foreningsnavn: A/B Takstgrænsen
Navn: Kurt Vind

Vores svar fra

Kære Kurt Vind
Det er svært at give klare retningslinjer når man ikke kender sagen. En lejlighed må ikke sælges med ulovligheder, men er feks. installationerne ulovlige vil en lovliggørelse af disse i 9 ud af 10 tilfælde være forbedringer som en ny andelshaver skal betale. Der er altså nogle fine grænser mellem hvad der er lovliggørelse og hvad der er forbedringer. Jeg vil forslå at du tager kontakt til jeres administrator der vil kunne forklare hvad der er hvad.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.