Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelslejlighed til salg

Jeg sidder i den situation, at jeg har sat min andelslejlighed til salg, den er til overtagelse den 1 oktober. Jeg har købt en ny andelslejlighed i samme forening.
Da jeg overtog den nye lejlighed ville jeg godt sælge den gamle til min mor, men fik af bestyrelsen afvide at det måtte jeg ikke, da jeg har købt en ny i samme forening. De sagde at den skulle gå til ventelisten.. Mit spørgsmål er så, hvor lang tid har bestyrelsen til at sælge min lejlighed? For jeg mener ikke at det kan være rigtigt, at jeg skal sidde med 2 huslejer efter den 1 oktober når nu jeg har en køber… Og så kunne jeg godt tænke mig at vide om der er mulighed for at min mor kan købe lejligheden hvis bestyrelsen ikke finder nogle fra ventelisten?
 

Vores svar fra

Tjek vedtægterne for af disse vil fremgå hvorlang tid bestyrelsen har til at finden en køber. Normalt har bestyrelsen 6 uger fra modtagelsen af din skriftlige opsigelse til at anvise en køber.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.