Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelskrone

Spørgsmål: Bestyrelsen ønskede at ændre opgørelsen af andelskronen, således at 445.000 kr. som er anbragt i obl. ikke skal medregnes ved opgørelsen. Det har været på ordinær generalforsamling, men der var ikke andelshavere nok, nu har en ekstraordinær generalforsamling forkastet, forslaget. Men det viser sig, at opgørelsen er foretaget på den måde i 4 år uden at være vedtaget, og det har man til hensigt at fortsætte med . Kan man ikke stoppe det ? Det er jo faldet ! Venlig hilsen Jytte
 

Vores svar fra

Det er klart ulovligt og ansvarspådragende for bestyrelse, revisor og evt administrator at udeholde foreningens værdier i opgørelsen af andelskronen.Noget andet er at en generalforsamling kan beslutte at andelskronen fastsættes til en lavere værdi end den maksimalt mulige., opgjort efter en af lovens 3 mulige værdiansættelsesmuligheder.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.