Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelskøber med husdyr

Vi (bestyrelsen) står med en et overdragelsesbevis til en andel, som venter på vores godkendelse (underskifter). Nu har vi fra en beboer i ejendommen fået oplyst, at køberen har hund. Har vi ret til kun at godkende denne køber på den betingelse, at hun ikke har husdyr? Vi har endnu ikke lavet nogen vedtægter i forbindelse med husdyr i ejendommen, men efter at en beboer for nylig har fået hund uden at spørge naboer eller bestyrelse, er der flere, der har klaget over det, på grund af støjen i forbindelse med det nye husdyr. Det har motiveret os til at beslutte, at vi får lavet en vedtægt om det ved næste generalforsamling sidst i august i år. Men er vi under de nuværende omstændigheder nødt til at acceptere den nye køber med hund, eller kan vi nægte at underskrive godkendelsen af overdragelsen? 

Vores svar fra

 
Som vedtægterne er i dag, mener jeg ikke I kan nægte godkendelsen.
I bør dog indskærpe skriftligt som led i godkendelsen at hunden ikke må være til gene, hvilket er en betingelse for godkendelsen.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.