Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelshavers restance i boligydelse

Bestyrelsen står i en situation, hvor en andelshaver for anden gang på ½ år har afvist PBS opkrævning på boligydelsen. Første gang fik vi fat i vedkommende (der drejede det sig om to mdr.s betalinger), og han fik bragt forholdet i orden. Nu er det så galt igen, og vi har skriftligt (i hans postkasse) anmodet om, at han får indbetalt beløbet, eller henvender sig til kassereren, idet han telefon er lukket og han er ikke at træffe på bopælen. Vi har meddelt ham, at vi kontakter en advokat mhp. evt. eksklusion i flg. vores vedtægter. Det er så her vi gerne vil have hjælp til at komme videre.

Vores svar fra

Såfremt en andelshaver ikke betaler boligydelse, er der som det nævnes mulighed for eventuel eksklusion ifølge vedtægterne. Det vil være nødvendigt at kontakte en advokat for at komme videre, såfremt andelshaveren ikke reagerer på henvendelser.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Med venlig hilsen
ADVODAN Næstved
Hanne R. Larsen
Advokatsekretær
ADVODAN | Nygade 9 | 4700 Næstved
Tlf:55758500 | Dir. 46145618 | Fax: 55 75 85 01 |
Email: hala@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.