Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelshavers forsikring kontra andelsforningsforsikring

Jeg håber i kan være i stand til at hjælpe os lidt, i en lidt uheldig sag. Andelsboligforningen har sin egen forsikring ved nykredit – og de har sagt god for at dække omkostninger som er forsaget af flg: Vi bor i stuen, og der er en 1 sal på bygningen. Vi har en stor terrasse, hvor vi satte et hegn op fa vi flyttet ind (værdi ca dkk 15.000) betalt af os selv. Da sneen smeltede væltede der store sne masser ned i vores hegn, hvilket har ødelagt den fuldstændigt. Det er simpehhel brækket i stykker, da sneen faldt ned. Som sagt dækker andelsboligforsikringen for dette, men der er jo en selvrisiko. 2 ud af 3 bestyrelses medlemmer mener at vi selv skal dække selvrisikoen, den er ikke voldsomt stor, men det er princippet i det, Derfor ville jeg gerne hører jeres vudering, om hvorledes vi står… til info skal oplyses at lynet tidl ødelage noget i andre boliger, som skulle laves – her betalte andelsboloigforeningen selvrisikoen. 

Vores svar fra

 
Der er for mig ikke nogen tvivl om at det er andelsboligforeningen der skal betale selvrisikoen.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsenebgm@advokatkompagniet.dk
Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.