Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelshaver eller andelsforening betaler

Gulvafløb i mit badeværelse går til vandlås i loftet hos underbo og vandlåsen til stoppes ofte. Min overbo som er lejer har fået udskiftet vandlåsen i loftet på mit badeværelse betalt af andelsforeningen. Huset er fra 1930 og vandlåsen den oprindelige i støbejern. Er det mit ansvar eller andelsforeningens at betale en udskiftning? Vandlåsen er jo ikke i min andels lejlighed og der er ikke noget i vejen med afløbet i min lejlighed.

Vores svar fra

Hvem der har ansvaret for vedligeholdelse af afløb fra dit badeværelse, er beskrevet i vedtægterne for din andelsboligforening. Normalt vil kun lodrette forsyningsledninger og faldstammer blive vedligeholdt af andelsboligforeningen, hvorfor det afløb, som løber fra din lejlighed til faldstammen normalt vil være dit ansvar.

Hvis du har behov for hjælp til at tolke jeres vedtægter omkring dette spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en kopi af jeres vedtægter, så kan jeg give dig et helt nøjagtigt svar.

Jeg håber, at dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.