Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsform-Ejerbolig

Jeg bor i en andelsboligforening hvor vi er flere andelshavere der står for at skulle flytte indefor et par år. Vi havde været ved at undersøge om det var muligt at ændre boligformen fra andel til ejerform. Vi var flere der havde fået det indtryk at dette ikke længere var muligt med den lovændring der blev lavet for et par år siden. Nu er det så at jeg har fået kendskab til at det rent faktisk stadig at lade sig gøre at få lavet andelene om til ejerlejligheder. Hvordan kan det lade sig gøre, og hvor i loven kan jeg finde hjemmelen, så jeg kan arbejde videre med sagen?

Vores svar fra

Det er en kompliceret opgave at få afklaret og evt gennemført en overgang til ejerbolig. Det er ikke en åben mulighed, men kommer an på en række forhold som en kyndig advokat kan være jer behjælpelig med at få afdækket..Der er en række juridiske og skattemæssige spørgsmål som skal afklares før en konklusion kan drages.
Hvorfor ikke blive i andelsboligforeningens regi, men sørge for at andelskronen er rigtig. Er disse muligheder undersøgt ? I modsat fald skal advokaten være jer behjælpelig hermed.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.