Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsboligforeningens forsikring dækker ikke rørskade

Vi vil gerne købe en andelsbolig, hvor foreningens forsikring dog ikke dækker over rørskade. Nu vil vi gerne vide, hvorfor den ikke har denne forsikring og om jeg som ejer af andelsboligen kunne lave en individuel rørskadeforsikring for at sikre mig, hvis der engang skulle ske noget? Hvad ville der ellers ske, hvis der ville opstå en rørskade et sted i andelen?

Vores svar fra

Jeg har gennemgået spørgsmålet men kan ikke give et fuldstændig svar hvorfor andelsboligforeningen har valgt at undlade forsikringsdækning for udvidet rørskade.
Du kan eventuel rette henvendelse til bestyrelsen for andelsboligforeningen og forhøre dig om de tidligere har fået et tilbud.
Det kunne være bestyrelsen har rejst spørgsmålet på en generalforsamling og der ikke har været interesse for at etablere dækningen.
Bestyrelsen har måske fået et tilbud og vurderet at der ikke var overensstemmelse imellem pris og risiko.

Med hensyn til dit spørgsmål om du selv kan etablere rørskadeforsikring som individuel andelshaver kan jeg oplyse at dette ikke kan lade sig gøre.
Såfremt andelshaverne ønsker dækning for rørskade er det den bestående andelsboligforsikring der skal udvides med dækningen.
Med venlig hilsen
Henrik Uhrskov

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.