Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsbolig

 Jeg har et spørgsmål ang andelsbolig, jeg bor i en ejendom som er sat til salg vi har fået et tilbud om at købe den til 170 mill som andelslejligheder, hvis vi takker nej og sælger får en køber i morgen som vil købe for 170 mill skal vi så tildbydes ejendommen igen, eller har vi så bare mistet chancen for at få andelsboliger.

Vores svar fra

Så vidt jeg kan forstå på dit spørgsmål, har I (lejerne) fået tilbudt at købe ejendommen, selvom ejeren endnu ikke har indgået en købsaftale med en køber!

Lejelovens regler om tilbudspligt træder først i kraft i det øjeblik, ejendommens ejer har indgået en egentlig købsaftale med en køber. Ejeren har således pligt til at tilbyde jer (lejerne) at købe ejendommen igen, når/hvis der indgås en købsaftale og som udgangspunkt på de vilkår der fremgår af denne.
 
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.