Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsbolig vurdering (løn)

Ved ikke helt om jeg skal græde eller le her, men nu prøver jeg så jer. Sagen er den at vi skal sælge vores andel. Andelen er sat til 840.000 Kr og så har vi haft en vurderingsmand ude, og her knækker filmen for mig. Vi har lavet nyt massivt trægulv i hele lejligheden (64 Kvm), et helt nyt badeværelse (klinker, gulv, loft, etc.), og muret nogle vægge op og sandspartlet alle vægge. Efter 3 uger er det så lykkedes for vurderingsmanden at komme med en vurdering der lyder på 40.000 Kr i forbedringer?. I min verden så kan ikke engang få et halvt badeværelse lavet for 40.000 kr?. Han har ikke regnet nogen for for timeløn ind i vurderingen……får man ikke timeløn for eget arbejde?. Jeg mener at have læst for et stykke tid siden at man fik ca. 145 kr i timen. Hvad siger i, lyder det her rigtigt?. Og hvor kan man anke en sådan vurdering?. 

Vores svar fra

  
Grundlaget for at vurdere forbedringer er typisk, at der foreligger fakturaer for indkøb af materialer. Hertil regner man så typisk egen arbejdsløn alt i henhold til ABF’s anvisninger.

Hvis der IKKE foreligger fakturaer for materialekøb, må vurderingsmanden fastsætte værdien af forbedringerne ud fra sit bedste skøn, og det bør i sagens natur være forsigtigt.

_____________________________
Med venlig hilsen
Flemming Eibye

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.