Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Andelsbolig solgt som dødsbo

Jeg solgte min mors andelsbolig som en del af boet, uden bemærkninger på badeværelset. Nu siger den nye ejer at han vil gøre krav om ændring af afløb i badeværelset, da der (før min mor købte andelen i 1988) blev lagt nyt gulv uden at afløbet blev trukket op., men det har aldrig givet anledning til problemer, ser pænt ud og det er ikke skjult. Mit navn står på skødet men jeg kan bevise at det er en del af boet. Kan han gøre krav på at vi ændrer det? 

Vores svar fra

Når et dødsbo afhænder en lejlighed indgåes der normalt en særlig aftale med en generel ansvarsfraskrivelse, som udelukker sådanne manglende indsigelser.
Det undrer mig at dit navn figurerer på skødet.

Jeg ville gennemgå de papirer du har modtaget ifm. handlen og eventuelt kontakte en advokat med henblik på klarlægning af din retstilling i den konkrete sag.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 44 53 75
Email: rnil@advodan.dk  | www.advodan.dk/holbaek 
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.