Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelsbolig – rettigheder og pligter

Jeg ønsker at vide hvordan man kan købe en andelsbolig, hva er rettigheder og pligter?

Vores svar fra

Hvis du ikke kender nogen, som ønsker at sælge en andelsbolig, kan du eventuelt søge på nettet efter nogen, der er til salg.
Mange andelsboligforeninger har endvidere en såkaldt ”ekstern venteliste”, hvor man kan blive skrevet op til andelslejligheder. Der kan dog ofte gå lang tid, før det bliver din tur, hvorfor dette ikke kan anbefales, hvis du har brug for en bolig her og nu.
Når du har fundet en andel, du ønsker at købe, vil jeg anbefale, at du henvender dig til en advokat for at lade denne gennemgå samtlige dokumenter vedrørende handlen.
Det ligger desværre uden for denne portals område, herudover at give en fyldestgørende gennemgang af rettigheder og pligter. Jeg kan dog anbefale dig, eventuelt at søge i portalens arkiv, hvor du måske kan finde flere brugbare svar.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.