Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelsbeviset

Vedr. salg af andel. Foreningen stiftet i 2004.Indskud kr.210000,00 andelsbeviset udstedt på dette beløb. Andelen sælges i dag for kr. 380000,00 udregnet efter andelskronen, godkendt på generalforsamlingen 2010. Skal der udstedes et nyt andelsbevis på kr. 380000,00 eller kan der skrives en påtegning til det eksisterende bevis. 

Vores svar fra

 
På dit andelsbevis skal kun det oprindelige indskud (210.000 kr.) stå. Der skal ikke laves hverken påtegninger eller tillægsandelsbevis når andelsværdien ændres.

Den aktuelle andelsværdiberegning skal fremgå af andelsboligforeningens årsregnskab eller af en særlig andelsværdiberegning udarbejdet af andelsboligforeningens revisor. Beslutning om ændring af andelsværdi skal også fremgå af referatet fra den generalforsamling, hvor andelsværdien senest er blevet ændret.

Jeg håber, dette besvarer dit spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få svaret uddybet.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden
Direktør
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.