Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsbevis: hvilke oplysninger skal det indeholde?

Er der nogen formkrav til, hvad et andelsbevis skal indeholde af oplysninger? Vi har fået vores andelsbevis ifm. køb af andelsbolig, men der fremgår ikke nogen overtagelsesdato på beviset, som jeg mener burde fremgå? Vi har købt andelen til en pris en del under andelsværdien. På andelsbeviser står: opr. andelsindskud, andelskrone/andelsværdi samt vores nedslag. Jeg er ikke interesseret i, at vores nedslag og købspris skal fremgå af andelsbeviset – det er vel en sag mellem sælger og mig? Kan jeg bede om at få et nyt andelsbevis, hvor overtagelsesdatoen fremgår og min købspris ikke er skrevet på – og uden at betale gebyr for det? 

Vores svar fra

Nej , der er ikke nogen formkrav.
 
Jeg mener heller ikke købspriser m.v. skal fremgå og nedslag heller ikke.
 
Jeg kan ikke svare dig på om administrator vil lave det om, men hvis du beder om det bør man kunne imødekomme ønsket.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.