Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Andelsbevis: Kan man se et eksempel på et bevis?

Essex har lavet vores andelsbeviser, men der står ikke pris på eller noget. Kun vores navn og hvilken lejlighed vi bor i. Vi har ABF papirer om andelsbevis, men vi kunne god tænke os at se et eks. på et andelsbevis. Folk er også trætte af at andres navne skal stå på beviset. Hvis vi nu laver et ny skal den nye pris så også stå på forsiden?

Vores svar fra

Jeg tror ikke jeg er helt med, men et andelsbevis indeholder på forsiden oplysning om hvem første ejer er/var hvilken andel der er tale om samt andelens størrelse – altså andelsindskuddet. Ved en senere overdragelse påtegner man andelsbeviset – indeni eller på bagsiden – og her angives ny ejer samt til hvilken pris overdragelsen er sket.

Skal der udstedes nye andelsbeviser skal disse altså på forsiden indeholde oplysning om andelsindskuddet og så en påtegning med angivelse af prisen.

Håber dette er til at forstå.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.