Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Andels krone

Der er netop belvet vedtaget på vores general forsamling af værdisætte vores andelskrone værdi 25% under den offentlige vurdering. Vores andel har ikke været under byfornyelse. Jeg kan ikke se fordelen i dette, da det burde være i alles interesse, at få så meget ud af andelen som muligt ved evt. salg eller lån i friværdi. Jeg er klar over, at den kan være vurderet for højt men bør en evt. sæger ikke have muligheden for at sælge til højeste pris? Hvad er fordelene ved at ligge 25 procent under ultimo værdien? (Udover det etiske eller moralske ved evt ikke at skuffe en ny køber)
Foreningsnavn: Rosengården 11 og 13
Navn: Rolf Wilton

Vores svar fra

Kære Rolf Wilton 
Fordelen ved at ligge under den offentlige vurdering er sikring af en stabil andelskrone.

Det er op til den enkelte forening at træffe afgørelse om hvilken andelsværdi der skal fastsættes og argumenterne for en høj andelskrone er ligeså mangen som argumenterne for en lav, i bund og grund handler det alene om holdninger.

Håber du kan bruge svaret ellers er du velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.