Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Har solgt andel som beset – kan køber stille krav efter salg?

Jeg har fornylig solgt en andelsbolig som “beset” og bestyrelsen har underskrevet Fraflytningsrapporten (standard-dokument fra ABF) uden påtale. Køber er flyttet ind d. 22/5 2010, men nu vælter det ind med ting og sager hende og bestyrelsen mener jeg skal betale for. Bestyrelsen har endda givet køber lov til at bestille en VVS’er på min regning – uden mit samtykke. Taget disse forhold i betragtning, undrer jeg mig over om disse krav kan gøre sig gældende? Jeg mener det er bestyrelsen der har misligholdt deres forpligtelser i og med de ikke har undersøgt huset ordentligt ved fraflytning. Endvidere har hun jo haft brugsretten over boligen i et stykke tid – kan hun blive ved med at stille krav til mig? Kan du hjælpe mig med afklaring af denne problemstilling?

Vores svar fra

Kun hvis der vitterlig findes fejl og mangler kan du komme til at hænge på betalingen for VVS undersøgelsen.

Dette kan bestyrelsen normalt ikke kontrollere.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.