Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Altanprojekts påvirkning af maks. salgsværdi

Vi har netop besluttet på vores generalforsamling, at vores altaner, skal skiftes ud med nogle større modeller. Vi står over for at skulle sælge vores andel, som ifølge seneste vurdering (1 måned gammel), maksimalt kan sælges til kr. 715.000. Spørgsmålet går på, om omkostningerne ved det kommende projekt skal fraregnes i den maksimale pris, som vi må tage for lejligheden eller om vi skal forholde os den vurdering der står i referatet for generalforsamlingen? Vi er indforstået med, at køber selvfølgelig skal oplyses om projektets økonomiske konsekvenser.

Vores svar fra

Som udgangspunkt, skal prisen på altanen ikke fratrækkes i din andelsværdi, da en større altan også gør din lejlighed mere værd.

Normalt vil andelsboligforeningen dog i forbindelse med beslutning af altanprojektet (og andre større projekter) bede revisor om at lave en beregning, som viser, om projektet påvirker andelsværdien.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.