Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Altaner-huslejestigning?

Vi har længe snakket om muligheden om altaner i vores andelsboligforegning. Derfpr mangler jeg lidt konkrete informationer. Hvor meget ville huslejen stige hvis f.eks. prisen på en altan er 100.000 kr. Ved ikke helt hvilke informationer du skal bruge for at udregne med skriv til mig og så sender jeg dem afsted asap.

Vores svar fra

Hvor meget boligafgiften skal stige kan først beregnes, når foreningen har valgt finansieringsform og længde på finansieringen. Jeres revisor, der kender foreningens likviditet og eventuelle opsparing til formålet, vil let kunne svare på spørgsmålet. 

Med venlig hilsen

Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S

Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66
www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.