Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Altaner eller franske altaner?

Vi skal have en Ekstra Generalforsamling ang. Altaner. Der er 72 som kan få en alm altan til 150.000 kr 1 lejer som kan få alm altan, til 150.000 kr. 8 som kun kan få en fransk alt til 75.000 kr. Jeg mener det er for dyrt i forhold til hvad jeg kan bruge en fransk altan til eller er det? Vi 8 kan jo aldrig komme til at udgøre nogen fare ved en afstemning er der nogle regler der siger at vi skal have eller kan have flere stemmer? Ellers er det jo ikke særlig demokratisk. Kan foreningen bestemme at vi skal have den franske altan ? det vil ikke betyde noget udseendemæssigt da vi er den eneste på vores side med en fransk altan ud til gården, de andre under os skal have altan ud til gaden.

Vores svar fra

Hvis projektet samlet set kun kan gennemføres, hvis du (og evt. de andre) får monteret en fransk altan, kan dette – hvis foreningen benytter standardvedtægten – formentligt gennemføres med kvalificeret flertal, forudsat, at projektet finansieres forholdsmæssigt af de respektive andelshavere i forhold til værdien af altanerne.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.