Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Altan vurdring

Jeg har et spørsmål omkring vudering af lej. jeg er i den situation at jeg bor i en andelslejlighed hvor vi er blevet enige om at der kommer altaner. projetet er vedtaget. altanerne kommer til at koste 112.000 som bliver betalt over huslejen, det vil sige vi tager et fælles lån over 20 år og afbetaler så over vores husleje. nu gå jeg med salg tanker og vil høre om. 1 kan jeg sælge lejligheden pt. med vuderet altan forbedringer. også slev om altanen først kommer op til sommer. ps. papirene er underskrevet med kontech altaner. 2 vil min lejlighed stige i værdi med altan. hvis det er tilfældet hvor meget.? og kan jeg få lejligheden vuderet med altan når den ennu ikke er opsat. med andre ord hvornår definere man forbedringen når den er opsat eller når det er vedtaget og underskrevet. 3 vil det bedst kunne betale økomomisk sig at vente med at sælge efter altanen er opsat. eller er det lige fedt. 4 hvis lejligheden stiger med altan ? jeg tænker at køber så og sige så kommer til at betale for altanen 2 gange når han køber lej med forbedring og så selv betaler for altanen over huslejen. hvordan vil dette fungere i praksis.

Vores svar fra

Når et altanprojet betales af andelsboligforeningen, vil værdistigningen først påvirke andelsværdien, når altanerne er etablerede. Værdiforøgelsen vil indgå i den til den tid beregnede andelsværdi. Der er således ikke tale om en forbedring, som skal indgå i vurderingen af din lejlighed.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.