Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Afstemning om instalation af internet

Vi kan få billigt internet, hvis alle i foreningen siger ja til, at der trækkes fiberkabler til hver enkelt lejlighed (1 opgang, 12 lejligheder). Et flertallet i foreningen ønsker at få instaleret billigt internet, men et mindretal, herunder formanden for bestyrelsen, ønsker det ikke. Vil et flertal på en generalforsamling kunne tvinge mindretallet til at acceptere instalationen, hvis det ordnes sådan, at andelsforeningen køber hele instalationen, sådan at hver andelspris stiger det antal kroner instalationen koster. Herefter kan hver enkelt andelshaver selv bestemme, om han/hun ønsker at få billigt internet eller ej.
Foreningsnavn: Folkvarsvej 12
Navn: Niels J. Hartling

Vores svar fra

Kære Niels J. Hartling
Hvis det er foreningen der fortager installationen og hver enkelt andelshaver herefter frit kan vælge om de vil tilslutte sig eller ej, så kan et flertal beslutte at installationen skal ske. Tjek jeres vedtægter vedrørende forbedring her står de regler der skal anvendes.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.