Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Afskrivninger på altaner

Kunne I være søde at oplyse mig hvad afskrivningerne er på altaner. I vores forening mener bestyrelsen, at det er individuelt og kan ikke oplyse mig om dette. Syntes det er meget vigtigt for mig, da vi står over for en afstemning om vi skal etablere altaner i vores andelsforening. Håber I kan hjælpe mig

Vores svar fra

Hvis jeres forening benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – har ABF (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation), udarbejdet et “forbedringskatalog”, der i vidt omfang er baseret på retspraksis. Kataloget er kun vejledende, idet der altid vil være tale om en konkret vurdering, hvorunder der også tages hensyn til praksis i foreningen. I forbindelse med beslutningen om etablering af altaner vil det derfor være en god idé at have afklaret afskrivningsspørgsmålet forinden, så det bliver en del af beslutningsgrundlaget.
 
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.