Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

AFSKRIVNINGER FORBEDRINGER

HEJ JEG HAR KØBT EN ANDELSLEJLIGHED I 2003.PRIS FOR ANDEL 220000 KR. PRIS FORBEDRINGER 228000 KR. FORBERINGER VAR FORETAGET 1999 DET VIL SIGE AT DER IKKE BLEV LAVET NOGLE AFSKRIVNINGER PÅ DISSE FORBEDRINGER.NU HAR JEG SÅ VÆRET HOS VORES EJENDOMSADMINISTRATOR FOR AT HØRE HVAD JEG KUNNE SÆLGE LEJLIGHEDEN FOR NU OG HAN MEDDELTE MIG AT DER NU SKULLN TRÆKKES 10 % FRA FORBERINGER FOR DE KNAP 5 ÅR SOM JEG HAR HAFT LEJLIGHEDEN. DET SAMME SIGER BESTYRELSEN I FORENINGEN. DET

Vores svar fra

ER TIL CA. 93000 KR. MEN JEG MENER JO SÅ AT DER SKULLE VÆRE TRUKKET CA. 80000 KR FRA DA JEG KØBTE DEN. UNDERSKRIFT DAG FOR KØB AF LEJLIGHED VAR 12-11-2003 SÅ ER DET NOGET JEG KAN GØRE NOGET VED OG I SÅFALD HVAD.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.