Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Afskrivning

Jeg har 2 spørgsmål som lyder: Jeg skal nu sælge og mit tæppe i stuen er 6 år gammel, det vil sige at dette er afskrevet til 0 kr. over 5 år, men bestyrelsen sætter det til 5.100 kr, hvad mener i ????? Hvor mange år afskriver jeg mine terresse fliser og kantsten over 30-20-10 år 

Vores svar fra

Hvis jeres forening benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – har ABF (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation) udarbejdet et “forbedringskatalog”, der i vidt omfang er baseret på retspraksis. Kataloget er kun vejledende, idet der altid vil være tale om en konkret vurdering, hvorunder der også tages hensyn til praksis i foreningen. Af kataloget fremgår også de respektive afskrivningsprocenter.

Nærmere oplysninger kan fås gennem henvendelse til ABF. Hvis du allerede nu er opmærksom på, at bestyrelsen har foretaget en forkert værdiansættelse, vil jeg anbefale, at du søger forholdet korrigeret/afklaret.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.