Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Afskrivning på gulv

Er i færd med at sælge min andelsbolig. I alle rum, hvor der oprindeligt var tæpper, har vi lagt fyrretræsplanker. Ikke massive, men af typen, som består af 3 lag, hvor det midterste lag træ ligger på tværs, så gulvet ikke giver sig, det er således ikke lagt på strøer, men på det eksisterende betongulv. Der er et slidlag på 5 mm, så der er mulighed for at slibe gulvet. Gulvet er lud- og sæbebehandlet. Hvad vil afskrivningen være på sådan et gulv?

Vores svar fra

Hvis jeres forening benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – har ABF (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation) udarbejdet et “forbedringskatalog”, der i vidt omfang er baseret på retspraksis. Kataloget er kun vejledende, idet der altid vil være tale om en konkret vurdering, hvorunder der også tages hensyn til praksis i foreningen. Af kataloget fremgår også de respektive afskrivningsprocenter.

Nærmere oplysninger kan fås gennem henvendelse til ABF.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.