Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Afskrivning på forbedringer

Er det ikke helt normalt for en a/b at have en fast “skabelon” for nedskrivning af dokumenterede forbedringer. eks.vis: -20 år for køkkenskabe -30 år for udvendige fliser
 

Vores svar fra

Det er sjældent, at andelsboligforeningerne selv har udarbejdet en egentlig skabelon/retningslinjer for afskrivning af forbedringer.
 
Mange vedtægter forskriver dog, at værdien af forbedringer fastsættes efter en konkret vurdering med udgangspunkt i det forebedringskatalog og de værdiforringelseskurver, der er fastlagt af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation. Hvis vedtægten ikke direkte henviser til forbedringskataloget, tager man alligevel ofte udgangspunkt heri, da forbedringskataloget i stor udstrækning er udtryk for retspraksis.
 
Håber du kan bruge svaret.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.